Ofte stillede spørgsmål

Hvordan virker Firmania?

Firmania er beregnet til at hjælpe dig med at finde åbningstider og udfylde kontaktoplysningerne for de virksomheder, du er interesseret i. Uanset om du leder efter en restaurant eller du har brug for akut medicin, er Firmania den nemmeste og hurtigste måde for at finde det, du leder efter. Indtast ganske enkelt din beliggenhed og det navn eller kategori, du leder efter, og du vil få en list over resultater, som du kan vælge imellem.

Koster det noget at bruge Firmania?

Nej, Firmania er absolut gratis!

Hvordan kan jeg opdatere mine virksomhedsoplysninger på Firmania?

Vores Firmania Register synkroniserer automatisk med vores partnerplatform, Cylex Lokal Søgning. Det betyder, at alle opdatering, der vises på din Firmania-profilside, først skal foretages på din Cylex-side. Du kan enten kontakte vores Firmania supportteam, så vil de ordne det, eller du kan selv opdatere din profilside ved at gå til din Cylex-side. Hvis du har fastsat en admin for din firmaprofil, er du i stand til gratis at opdatere din fortegnelse når som helst. Hvis du ikke har gjort det, skal du klikke på "Meddel ukorrekte oplysninger", derefter "Gør krav på fortegnelse" og sende os de oplysninger, som du ønsker at ændre.

Hvad hvis de viste kontaktoplysninger eller åbningstider ikke er korrekte?

Firmania arbejder konstant på at vedligeholde korrekte og nøjagtige oplysninger. Men hvis du finder ukorrekte data, klik på linket " Meddel ukorrekte oplysninger" i afsnittet " Kontaktoplysninger" på virksomhedens side. Hvis du gør det, bliver du omdirigeret til en kontaktformular, hvor du kan udfylde de forkerte oplysninger, du ønsker at indberette.

Hvorfor er mit firma opført på Firmania, hvis jeg aldrig har tilføjet det i dette firmaregister?

Vi samler alle vores data fra registret Cylex Lokal Søgning, vores partnervirksomhed. Hvis du har oprettet din virksomhed på Cylex, synkroniseres den med Firmania, og siden oprettes automatisk på vores platform. Der er altid den mulighed, at virksomheder kan blive tilføjet Cylex af deres repræsentanter.

Hvad skete der med min indsendte anmeldelse?

Når du skriver en anmeldelse, omdirigeres du automatisk til Cylex, hvor du kan indsende den, og den vil blive vist om kort tid. Hvis du også ønsker at læse de allerede eksisterende anmeldelser, er der en "Se anmeldelser"-knap, som også omdirigerer dig til firmaets Cylex-profilside.

Hvordan kan jeg slette min virksomhed fra Firmania?

For at kunne slette din profil, kontakt vores supportteam og vi vil ordne det, eller du kan gå til din Cylex profilside derefter klik på "Fjern registrering" og indsend din anmodning. Din firmaprofil skal først slettes fra vores register Cylex Lokal Søgning, før den automatisk fjernes fra vores Firmania register.